Gecertificeerd NT2 docent

Op 5 juli had ik mijn eindgesprek voor de opleiding tot NT2 docent die ik gevolgd heb bij het ITTA te Amsterdam. (In-company bij ISK Walcheren te Middelburg) Deze week hebben we de uitslag gekregen. Ik ben geslaagd.Vanaf nu mag ik mijzelf dus officieel gecertificeerd NT2 docent noemen.

Cursisten

Niet alleen ik ben geslaagd ook Marcel en Anas zijn geslaagd. Marsel is voor lezen, schrijven, luisteren en spreken op B1 niveau geslaagd en hij wacht nu op de oproep voor zijn gesprek om zijn ONA portfolio te komen bespreken. Kennis van de Nederlandse Maatschappij had hij eerder al met goed gevolg afgelegd. Anas is gek genoeg voor zijn spreken gezakt. Juist het onderdeel waar ik mij het minst zorgen om maakte. Anas wil echter graag lange en mooie zinnen maken waardoor hij de draad kwijt raakt en meer tijd nodig heeft dan je krijgt voor het inspreken van een antwoord. In september mag hij het nog een keer proberen. Ook hij wacht op de oproep voor het ONA gesprek. Voor lezen, schrijven en luisteren heeft hij B1 ook binnen en ook hij had KNM al in april afgerond.

Werk

Marsel heeft ondertussen al werk gevonden bij verzekeringskantoor W.J.J. Folmer in Goes. Daar mag hij intern de basisopleiding voor het verzekeringswezen gaan volgen. Anas is volop aan de slag als vrijwilliger bij “Resto van Harte” en zoekt werk als Maitre d’ bij een hotel of restaurant in de provincie.

Gefeliciteerd mannen, in een jaar tijd van A1 naar B1.