Een cursist van Taalcentrum introduceerde mij voor de zomervakantie aan één van haar vriendinnen. Deze vrouw heeft zelfstandig aan haar inburgeringstraject gewerkt en examens gedaan maar had voor ONA hulp nodig. Kon ik haar helpen?

Een ONA portfolio in 5 uur les.

Na de zomer belde ze mij op en hebben we een afspraak gemaakt om aan de slag te gaan. In 5 lessen van een uur en natuurlijk nog veel uren zelfstandig werken hebben we het portfolio ingevuld. De tweede les vroeg ze of ik haar buurvrouw ook wilde helpen met ONA en ook dat heb ik gedaan. Deze vrouw ging op examen in Rotterdam en kwam daar een vrouw uit Middelburg tegen die ook alleen nog ONA moest doe, kon ik misschien….? En ja hoor, ook in Middelburg kon ik helpen en ook daar hebben we na 5 les uren en nog een paar uur zelfstandige werktijd het portfolio in kunnen sturen. Een van de echtgenoten volgt een opleiding, kan ik misschien helpen met zijn huiswerk. Tuurlijk ook dat kan. En zo rolt het balletje verder…….